ledig dag-göra

idag har jag kollat på hemsöborna och spelat gold miner.
nu lagar jag baconlindad köttfärslimpa med potatis ärtor och sås
ifall ni undra

jag kommer

Jag flyttade ju en bit när jag var tolv, satt och funderade lite på dialektala skillnader nyss. En rolig fras som är väldigt underlig är att i norrbotten när någon ringde/jag ringde någon för att fråga om vi skulle hitta på nåt så sa man: "vill du komma?" alternativt: "får jag komma?"
I småland sa man: "ska vi va, hos dig eller mig?"
Eller så har jag hittat på alltihop.

Det finns alltid en anledning att fira.


vi kan väl ha lite kul, skämta litegrann och ha kul

Idag har jag städat duktigt, fick lite kväljningar och dammsög tills armarna värkte. Det är jobbigt att dammsuga heltäckningsmattor men kul att ha roliga fester.
Personer jag tyckt om minst idag:
  • Personen som spydde i handfatet och toaletten på herrarnas. Spyan såg likadan ut så antar att det var en och samma person.
  • Tjejen som hade mens, bytte tampong, virade in den i lite papper och la den bredvid toaletten där den fick ligga och gotta till sig. Pappret var genomblött. Brunrött och halva tampongen syntes. Du gjorde ett dåligt jobb menstjejen!
  • Alla snusare som är efterblivna, ni måste varit flera för den mängden snus kan inte bara en person hunnit med på en kväll. Det är dumt i huvudet att lägga ifrån sig snus överallt. Och framförallt är det väldigt äckligt.
Jon var dagens hjälte som fixade spyan.
Men jag hade kul i lördags! Väldigt kul. Så är inte så bitter som det låter.

Hemliga toaletten


RIP


Parklife

Hänger i folkparken och har det bra


Das boot

Är på båten och har varit i fyra timmar nu, fixar inför födelsedagskalaset imorn gör klubb republik, svettas och är hungrig som en varg


cha cha

God morgon
Här ligger jag och drar mig, hade planer på att somna om efter att Pontus vaknat och begett sig till jobbet men jag fastnade vid instagram och blev pigg. Nu lagom tills jag går upp blev jag lite trött. Stackars mig va.
Snart kommer Elin hit! Tills dess ska jag hinna med att skriva klart min rapport.
Förberedde mig för den här dagen med att koka ett frukostägg extra, så det sparar jag ungefär 8 minuter på. Det gäller att vara effektiv.
Puss och kram

Könsrockskväll

Ibland finner jag mig själv fundera över vilken typ av kultur jag gillar, fin, ful eller mellanmjölk.
Men mest är jag bara svennig som gillar lite pop, lite gammal rock och fnissar gärna åt en fräckis emellanåt

Kvällens gärning

20 meter vimplar orkade vi med att framställa! Hoppas de gör sig bra på båten på lördag. Åh så skojigt det ska bli. Bästa republiken fyller 10 och fina vänner kommer va här och fira, också att va på en båt förstås. Bara det känns roligt. Sist jag var på båten var en konstig kväll, konstig men bra ändå kanske.


Vet du vad jag gillar hos dig

Nu ska jag tillverka vimplar till helgens festligheter på en båt, det ska bli fint. Festligheterna alltså.


Be someone

Att inleda en blogg med att skriva att man inte är en bloggare känns alldeles för motsägelsefullt för att jag ens ska orka med mig själv.

 

Sanningen är att jag är en sporadisk bloggare. Med ett behov av bekräftelse och en plats för att uttrycka, publicera bilder på mig själv och annat jag tagit, få beröm och gråta ut min sorg när livet är jävligt.

 

Många sådana platser har funnits sen innan. Den här platsen får bli min sommardagbok. Sommaren 2012 då jag traditionsenligt ska jobba på camping och spendera nätterna i fint sällskap med lagom dramatik och spänning. Vara ledig alldeles för lite och inte hinna med nånting men ändå mest bara sitta av tiden.

 

En sommar fylld med spänning alltså! Kanske får jag dansa lite och hångla i gräset.

 

Mycket nöje!


RSS 2.0