all around my hat

Hittade en märklig hatt i mina gömmor som jag aldrig använt. Nu är den alldeles tillskrynklad så den inte ens vill stanna kvar på lillhuvet mitt. 

hjärtekvalet

Hjärtat slår och slår och imorn är jag bjuden på en fest i en annan stad och det får mitt hjärta att slå ännu mer. Förhoppningar och regnbågar sa någon, jag vill mest bara att du ska va så trevlig som jag minns, sen vill jag dansa och va glad. 

pyssellivet

Igårkväll pysslade jag ihop en liten blomsterkrans och kollade på fem avsnitt gilmore girls. 

längtet

Jag e proffs på att längta.
 
Just nu längtar jag efter att den konkreta planen jag försöker formulera ska vara klar så jag får sätta igång och vara kreativ. 
 
Har en plan om en arena för eftertanke och konstnärlighet fast inte så pretentiöst som det låter. Hehe. 

trött.

Är trött på vinter, trasig hy och trasiga läppar, trasiga män,trasiga kläder, fula skor, dumma lärare, oflyt, otränad kropp. 
 
Ska ordna det bättre för mig med start imorgon. Får dock bra sms som även om de inte kanske betyder nåt särskilt oundvikligt pirrar i magen. Heartbeats in mailbox som nån sjöng. 
 
Avslutar med ett tihi.

So true.


Söndag.

Tror jag kommit fram till vad jag är bra på och bestämt mig för att fokusera på det istället för att dra fram talanger ur gömda vrår. 
 
Behöver dock hitta en plan för organisering och planering. Inga av andras metoder jag försökt härma har funkat för mig. 

fredag förmiddag, klotter


gogogogogo

 
Hittade en gammal fotoblogg jag glömt bort att jag hade en gång och känner att jag borde nog fotografera mera. Mest för jag vill. 

Don't tell me to fix her

Igår blev jag jätteledsen för en lärare kritiserade saker jag inte tänkt på fast jag hade visst tänkt på det, det var bara det att hon inte läst min text :((((((
 
Sen slutade jag vara ledsen för det och nu har jag ångest för jag inte orkar leta teoretiskt underlag pga så tråkigt. 

söndagssång

Detta är så vackert så jag dånar, ryser och fäller en tår. 

ps2

Förresten så börjar livet kännas ljuvt igen. Älskar när jag verkligen tror att allt kommer lösa sig på det ena eller andra viset och medan allt löser sig så kommer roliga saker hända. Som ett äventyr och en känslokarusell. 
 
Hellre känna för mycket både högt och lågt, än att inte känna något alls. 

ps

Igår gick jag till badhuset med halva min klass och bestämde mig för att inte skämmas för min kropp en enda sekund och sen gjorde jag det inte. Extremt befriande, och framförallt kändes det moget av mig. Plus att jag hade kul. 
 
Mastersklassen var ensamma i äventyrsbadet och lekte vattenkull i "strömmen" och åkte snabbast i rutschkanan. Dock var jag sämst på klätterväggen. Idag har jag en förfärlig träningsvärk vilket säger en del om hur otränad jag är, men någonstans måste det ju börja. 
 
Idag ska jag vara mer seriös och skriva klart lite grejer. Hade missuppfattat omfånget och haft en del ångest i onödan så nu känns det typ hundra kilo lättare. 

tihi

JAA för snart flyttar ju den här fina tjejen tillbaka hit och kan va med och poppa! Ser även fram emot långa fikor, prata om poptjejer på instagram, spela spel osvosv. 
 
TIHI är rätta ordet! 

monday monday

Otroligt långsam dag. Men dricker kaffe och äter choklad jag köpt på rea. Carpe Diem osv.

poppade på klubben

En liten förhandsvisning av några av bilderna jag tog när jag vimmelfotade i lördags. Resten av bilderna kommer ju upp på facebook som vanligt, fast via pop oranges konto. 

Hade en sån himla kul kväll med bra personer och hihihi. 
 
Nu ska jag återgå till platsmarknadsföringsanalysen. Inte lika kul. Men en måste ju ha tråkigt för att ha roligt eller hur det nu är. 
 
 

Bergodalbana


sky phenomenon

"i'd rather be your friend than to never see you again" sjunger Jens Lekman och jag vet verkligen inte vad jag känner eller tänker. 
 
Eller ens vad jag borde tänka eller känna. Kanske för jag aldrig får tillfälle att känna att du inte finns till för du är närvarande när jag inte vill. 
 
äsch. 
 
ska plugga istället för att *försvinna iväg i popmusiken*
 

Self respect has never been my greatest gift

Tänker inte mer strunta i att stå upp för mig själv eller de jag bryr mig om eller det jag tror på bara för det blir enklast så för den här personen "har alltid varit så". 
 
Tänker verkligen inte sitta tyst för nån jävla frids skull, bryr mig mer om friden inuti mig och att förändra. 
 
Kompromisser är bra till en viss del, men aldrig att kompromissa bort sig själv. 
 
så kan vi passa på att stoppa heterohetsen när vi ändå håller på!
puss och kram

Pluggandet och jag

Det är så himla långsamt och frustrerande att göra research. Visserligen hur viktigt som helst men jag blir så otålig och vill bara sätta igång.
 
Vill så gärna få en bra handledare som kan hjälpa mig ta fram en metod för dokumentationen jag tänkt göra. Och som jag även kan bolla gestaltningsideer med, men det är ett senare skede. Först samla in berättelsen, sen berätta den. 
 

.

Ibland och oftast är det det vi väljer bort som är det mest intressanta. Men det märks ju aldrig av. 
 

m

Min instagram är just nu som ett litet förexperiment tills det egentliga experimentet jag kanske kommer genomföra sen nån gång när jag bestämmer mig börjar. 
 
Så extremt mycket det går att läsa in att jag är chockad. Synd jag inte studerar psykologi istället. Eller beteendevetenskap eller liknande.

The lucky one

Nä vet ni vad att jag kände efter lite, och det får fan va asså. 
 
 
Puss

godnatt

Tittade på ett foto av en person, blev förfärad, beskyllde mig själv, beskyllde mig själv för jag beskyllde mig själv för jag försökte fan hjälpa men fick noll tacksamhet tillbaka, kände avsmak, applåderade mig själv. 
 
obs obs obs alla tjejer se upp med den här föreställningen om att ni har skyldighet att rädda och ta hand om killar. Finns ingen skyldighet, ni kan ge ett nummer till en proffessionell person de kan vända sig till men sen slutar ansvaret, vi har bara ansvar som medmänniskor, gå inte ner er själva och ha inte något jävla dåligt samvete
 
och obs obs obs stöd inte nåt jävla skitbeteende för att vara artig. 

Letar fram det gamla

Hittade gamla undangömda känslor längst in som jag tvingades gömma undan för annars var det så uppenbart att det inte kunde vara vi två för de där känslorna betydde att jag inte ville.
 
Ville så ogärna vara den som förstörde så trängde in och bort, kroppen och själen höll på att explodera men jag höll det kvar. Ibland när jag drack en hel flaska vin glömde jag bort att hålla det borta, då sipprade det fram och jag blev tvungen att skrika för att inte implodera. Sen när känslorna runnit bort kändes det otroligt tomt och jag tog tillbaka allt, bönade och bad och både sa och tänkte att om det inte vore för alkoholen skulle det aldrig blivit sagt. Klappade ditt hår och bad om att du skulle finnas kvar för utan dig vet jag inte hur det går, grät tårar i panik tills kinderna blev fulla av eksem.
 
Plötsligt kunde känslorna och tankarna komma tillbaka och jag intalade mig själv att det var hittepå. Min aspergerhjärna luras och vill förstöra, vill vara destruktiv. 
 
Allting blir så tydligt nu när jag kan se det från det här perspektivet. Hur stark jag blivit, hur liten jag var, hur mycket fokus som hamnade på att förtränga istället för att utvecklas. 
 
Jag växer lite varje dag och jag tror jag gillar den personen som kommer fram. Hon står upp för sig själv och kompromissar inte på sin egen bekostnad. Dessutom fokuserar hon på att lära sig nya saker och utvecklas istället för att sova bort dagarna bara för att få vara nära och känna sig älskad. 
 
Övar på att se kärleken runt om kring som sipprar in bara hjärtat öppnas lite på glänt. 
 
Aldrig ge hela hjärtat i rädsla för att det annars ska bli över.

2 januari


RSS 2.0