Luntgatan Girls första spelning

Ikväll spelar Luntgatan Girls för första gången som Luntgatan Girls, spelningen är på kulturhuset och kostar 20 pix. Spelar gör också Den åttonde passageraren och Tonarvet. 

Kattdagboken

Jag och Maria är kattvakter till gosigaste gullekatten Lovis. Så himla blixtförälskad blev jag i denna varelse på en sekund. Hon gillar att sova på ens arm och har inatt försökt väcka mig och hämtat alla leksaker hon hittat och lämnat framför min säng, mitt hjärta ba </3 när jag såg det imorse. 
 
MVH Crazy cat lady

sånt som är bra

Efter 10 minuters intervju fick jag ännu ett extrajobb och kan pussla ihop ekonomin i sommar. Gick på möte angående klubb sen också och planerade vidare med Sanna. Kommer bli så himla bra.
 
Idag är jag och Maria på omslaget på extra östergötland med Luntgatan Girls. Fantastiskt och läskigt att vi byggt upp en liten grej innan någon ens kunnat höra hur vi låter. På fredag gör vi vår premiärspelning och det blir nog himla fint. 
 

måndagen den tjugosjunde maj

Gör en mental lista med saker jag ångrar jag inte gjorde och sa och tar bussen till en jobbintervju. De två sakerna har inget direkt samband, de bara avlöser varandra. 

Lördagskvällen Helgen vecka 21

En kort visit på sias födelsedagskalas hann dock inte med att få med värdinnan på bild :((, båtfest och promenad hem i morgonsol.
 
Sen en himla massa däremellan förstås.

Helgen vecka 21

Så fin men utmattande helg. Hjärtat är fyllt till bredden. 
 
Faller pladask och vill fortsätta slumra i trygga armar utan att timmarna tar slut. Vet ej var jag ska göra av allt detta. 

Skrev en ny låt


en ny vecka

Ligger två veckor efter i tidsschemat. Prioriterar ordningen och jobbar därefter. Göra presentation och provgestaltning den här veckan. Skriva, fotografera och rita. Blir bra. sen hips vips är det fredag och lördag och ett efterlängtat avslut. 
 
lalalal
 
Jag är ju en otroligt ambivalent och dramatisk person men att samtidigt vara jätteglad och förväntansfull och arg och less är en riktigt märklig krock. Men allt ska nog gå bra. Ska ej heller va blyg. 

luntgatan girls

Jag och Maria har ju ett band och en dj-duo som vi kallar Luntgatan Girls. Men det vet ni nog alla redan. Vi ska spela på kulturhuset den 31 maj och på festivalen Alternativet den 15e maj ska vi både spela och spela skivor. Dubbelt upp. 
 
Men innan dess ska jag hinna med en miljard andra gånger. Min kropp håller på att gå under av all ångest och stress. Men snart är det över. Snart snart snart, tills dess ska jag inte glömma bort att andas och låta hjärtat slå jämna fina slag. 
 
 

hoppelihopp

Mary gjorde en very cool gif av very cool girl som hoppa lite igår. 

happy up here

Titta va gla ja va igår! Balanserade på räcken och klättrade på stenar. Men först kollade vi på en konstutställning på verkstad rum för konst. See Saw heter den och den tycker jag alla ska gå och kolla på. 
 
Jag pluggar 20 minuter i taget idag, sen tar jag 30 minuters paus. Läser en pretentiös avhandling om konst på något vis. Några slags verkberättelser som jag inte riktigt ännu fattar. Men om tre 20 minuters-pass så har jag förhoppningsvis mer klarhet i det. 

sköna maj

Maj är den underbaraste och den värsta månaden samtidigt. Så himla mycket stress och deadlines att jag vet inte vad. Vaknar upp med ett tryck över bröstet. Mail från en jävel som åkt på semester och tror jag kan läsa hens tankar. Telefonsamtal från bemanningsföretaget om eventuellt ytterligare ett jobb. osv osv. 
 
Prioriterar helt fel men idag ska jag ägna hela min tid åt att plugga. finns inget annat alternativ. 
 
Har redan hunnit blinka bort tyck synd om mig tårarna två gånger och klockan är 10.08. KÄMPA. 
 

Park och kattungemys


Skärgårdsmys

Idag föreslog Sanna att vi skulle åka på utlfykt, så det gjorde vi! Vi placerade oss i Marias bild och åkte ut till Sankt Annas Skärgård och myste med matsäck och kaffe i termos. Sen solade vi, Josefine försökte mata fiskar och vi andra ba carpade. Fantastiskt fin dag. 

Cherry blossom girls

Vissa dagar kanske jag vaknar och känner noll ork att ta mig upp ur sängen. Men så bara gör jag det. Ett två tre kliver upp, klär på mig. Ringer mamma för att be om pepp, springer ett varv runt strömmen (jaja kanske inte sprang hela men jag sprang!!!). Möter upp två bra personer för en femkronorskaffe i solen och sen tittar vi på precis alla blomstrande träd i folkparken. 
 
Sen känns livet lite lättare trots framtids och pluggångest. 

när våren får dig att bryta samman, tänk på när

Till slut vågade jag vända mig om och se in i dina ögon. Jag vet inte hur det funkar med synfel och sånt, vet inte ifall jag är suddig i dina ögon när du inte har dina glasögon på, men jag minns att jag önskade att allting skulle vara mindre skarpt för dig än vad det var för mig. Din utandning luktade inte hemsk gårdag som min och bara efter ett kort tag vek jag bort blicken, vände huvudet neråt. Började sakta räkna dina födelsemärken. Hann räkna till elva innan jag började skratta och insåg att jag gått på hela niotillfem-romantiken om att räkna prickar på någons kropp. Men sen fortsatte jag räkna ändå, mest för att hålla mig sysselsatt och för att jag ändå inte kunde komma på nåt bra att säga. 
 
11 hann jag räkna till, i höjd med dina nyckelben. Ska inte romantisera ditt skelett men vilka vackra nyckelben du har. Helt otroligt vackra. 

vad i helvete händer nu

Scanna in min lilla akryltavla igår till en grej
 

Är så stressad över så många saker just nu. Skriver upp alla deadlines. Mailar och ber om uppgiftsförtydliganden, väntar och väntar, får besked om mer jobb men sen ångrar någon sig och pengaångesten bara smyger sig på. Hatar pengar och tackar min lyckliga stjärna för att jag har möjlighet att låna pengar av mina föräldrar tills sommarjobbslönen trillar in. 
 
Men lite heartbeats in mailbox kom gör mitt hjärta glad händer också. För att citera två bra låtar i en och samma mening. Orkar inte tänka på vad det ska bli av allt för det spelar noll gånger noll roll. Läser i den här bloggen för ett år sedan och herregud vad olycklig jag var då. Nu är allt lite mer i fas. 
 
Maj, sköna maj, ta väl hand om mig och nästan alla andra. 
 
kram. 

priden

Här kommer ett skepp inte alls så fullt lastat som det borde va med bilder från Norrköping Pride. 
 
Festen blev en stor succe och det gjorde mig så himla lättad och glad, hade sån ångest för den innan, att det inte skulle komma några, att det skulle bli tråkigt osv. men så blev det nästan fullt!!!! 
 
Hanna spelade hit efter hit och dansgolvet kokade, är fortfarande trött i bena efter all dans. 
 
Nu ska jag ge mig ut i solen för att affischera för nästa grej. 

När jag hängde med Sally

 
 

BRB nu är det pride

HURRA nu är det äntligen pride!!
 
programmet hittar ni på http://norrkopingpride.se
biljetter till efterfesten finns att köpas på Hörnet och vaxkupan samt i pridebutiken
 
HOPPAS VI SES <3

du frågar och frågar

Vad är det våren gör med alla egentligen? Är det alla poplåtar som byggt upp förväntningarna så vi lever i illusionerna, alla böcker med romantiska slut och stormiga historier. Alla instagrambilder från tidigare år under körsbärsträden och vi vill också vara där, så himla mycket vill vi vara där så vi lever där, fastän vi inte vet om det är på låtsas eller på riktigt. Vad nu det spelar för roll. 

PS

PS är jätteglad.

Valborg

Hade en fin valborg trots allt. Mitt känsloliv åker bergochdalbana och igår fick jag en puss av Sally och lyckades även fånga det på bild.
 
 

RSS 2.0