söndagen den trettionde

Fruktansvärt utmattande helg men med väldigt fina morgnar, väger upp allt. Är glad osv. 
 
 

två uttråkade

Skriver stipendieansökan, pausar ibland och väcker katten som sover och sover, försöker skrämmas men hon kunde inte va mer obrydd. Ska låta henne sova ifred nu och ta en promenad, sen skriva klart, kanske. 
 

Sallygos

En lyxig grej med att få va akut kattvakt är att plöstligt en morgon vaknar man och skedar en gullig katt som spinner och vill bli kliad bakom öronen. Sen kanske katten torkar bort sitt ögonklet i ens ansikte men det är helt okej. 
 
 

Dalamidsommarn

 

if you'll be my body guard

Tack dalarna för ett fint äventyr! Fint gäng och fin övernattning i fint flickrum med nakna killar i garderoben. Vill skriva massa mer men väntar lite tills jag bestämt mig för vad jag tycker om allt. brukar bli bäst så. Är iallafall väldigt glad i hjärtat även om jag kanske saktat ner allt på grund av fel ordval och en plötslig och märklig blygsel som gör mig yr. 
 
 

.

krånglar till det fast åker till dalarna imorn.

Siri Derkert

"Det var det att jag hade en uttrycksdrift, jag målade av mina föräldrar, jag tecknade av mina lärarinnor i skolan. Jag tyckte det var lustigt det jag såg alltså. Hur näsan gick, hur minnen gick och så vidare. Men det var inga porträtt och jag tyckte aldrig att det var bra, jag bara höll på. Varför ska man tycka att det är bra kan du förstå det? Vad är det för ett ord." 

Siri Derkert om sin konst.
 
 
Vilken otroligt inspirerande person!

Min stora sorg, Blomstertid

 
 
wow!

Alternativet

Igår var det ju Alternativet där jag och Maria både spelade och spelade skivor, dessvärre fota jag typ inget :((( här har ni nåra bilder iallafall!
 

GIRLS WITH BANGS popklubbpremiär

fint, svettigt, dansigt och bra! <3
 

Luntgatan Girls klättrar i träd

 
 
 

ibland gör en rätt ibland gör en fel ni har hört den förut

Ett fel närmare rätt sa Rikard och jag kunde inte låta bli att skratta, felar mig fram genom livet, ger inte hjärtat rakt ut längre men ibland kan det hända att jag öppnar det lite på glänt och låter någon gå in och hälsa på. Vissa stunder har jag obegränsat med kärlek och andra är jag tillsluten som en kall liten mussla. Men jag orkar inte röra runt i det där. Allting är nu så mycket mer stabilt och jag skrev till och med en låt om att sova på din axel fastän jag försöker undvika att hylla tvåsamhetsnormen. Man kan inte äga varandra säger Maria och det har hon fullständigt rätt i. Men hur ska allting gå till i praktiken? Jag vill nog inte alls äga någon, det är jag förbi. Vill bara va nära och bli bekräftad. 

tristessen.

Jag är ledig i väntan på kanske lite mer jobb. Egentligen är jag inte ledig eftersom jag skulle kunna jobba massvis med projektet men det är så svårt att tvinga fram kreativitet. Ska dock göra ett seriöst försök i eftermiddag. Men en tråkig grej med att vara ledig nu är att förutsättningarna är nästan optimala, fint väder osv, men ingen annan är ju ledig och jag har typ noll kronor. 
 
Men ska absolut inte gnälla, jag kan inte ens räknas som fattig på riktigt då jag alltid har en fallskärm pga priviligerad medelklass. Samt att jag har jobb inplanerat som på sikt kommer ge pengar. Men så fattigt i mellanmånaden då den 25e inte bidrar med några kronor alls. 
 

Lovis

om en timme flyttar Lovis hem så nu är det slut på kattbilder.. 

vi gick genom Norrtull

Tycker så mycket om våra kvarter. 

nationaldagsutflykt

tog marias bil ut till abborreberg och myste loss med kaffe och bullar, samt skändade flaggan litegrann hehe. är ju Mog1 osv.

gulle

är så kär i denna katt, hör mig själv ge henne smeknamn som gullegosarn, hjärtat mitt och gosegullekatten

att inte kunna ha ordning

kan vi prata lite om kaoset på mitt dataskrivbord och att jag antagligen aldrig kommer orka städa det mer :))))

,

ibland skickar jag bilder på gulliga djur till en gullig person och det är ju ett ganska märkligt beteende. men det liksom bara händer av bara farten. liksom åhh kolla en gullig kattunge den vill nog hen se. 
 
gullepedro

Katten Lovis

Jag och Maria vaktar ju Lovis ett tag när hennes familj är bortresta, vi sover ihop nästan varje natt och senaste nätterna har hon sovit på mig. 
 
Love her so i will never let her go. nä skoja men vill inte att hon ska flytta hem.

att va en fattiglapp

Min bästa budgetmat: pasta med stekt ägg och örtsalt 
 
är det fest kan en få ha på lite pesto mm va gott. 

Den åttonde passageraren

Mina kompisar i Den åttonde passageraren hade ju releasefest i fredags och här är några bilder jag tog. 
 
 

coolbabe_90girl

Maria leverera ännu en ball gif på nkpgs indiedrottning. passa er för denna tuffing. 

När Luntgatan Girls hade sin första spelning

Luntgatan Girls spelade på Den åttonde passagerarens releasefest, det var fint och kul och bra. Några av bilderna har Sanna tagit. 
 
Igår kollade jag på mina kompisars band Dront, var så himla peppad för Therese är grymmaste basisten och vi har liksom spelat i samma band. Glömde dock kameran hemma vilket var väldigt värdelöst... 

RSS 2.0