tja

KoPc5M on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif
 

När vi hade popklubbspremiär

Födelsedagskalas hemma hos oss för bästa sambon följt av popklubbspremiär, vilken fredag!
 
Blev även igenkänd på krogtoan som "Du är ju Anna Lång, tjejen som fotar och spelar så bra musik, håkan och sådär, på fabriken exempelvis" blev otroligt mallig efter den kommentaren.

att va 15

När vi var femton var vi för svåra och coola för att spela en jullåt på julavslutningen. 
 
Den här låten var min absoluta favorit under nåt år, jag undrar vad jag tänkte egentligen när jag hörde den. Inte som jag kunde relatera till den på nåt vis. Kanske var empatisk och ba *kände och led med stackars conor* 

Krångla inte till allt så förbannat

Fin scen ur fin film. 
 
BRB ska bara gråta, tröstäta tårta och plugga ikapp bäst jag kan hela den här söndagen. Kanske även känna på solen lite. 
 
Fast måste bara lägga till ett citat från min favoritfilm alla gånger:
"dom säger att meningen med livet är kärleken, och kärleken den gör ju bara ont, och då är ju meningen med livet, att man ska ha ont"

Tankarna för ointressanta att dela.

Jag har tänkt så väldigt mycket på snus den senaste tiden, funderat och jag som inte ens har testat. 
 
 

att fördela sin tid

Viker origamitranor till en klubb och sitter en hel dag på en teater, bär tunga vassa mixerbord och monitorer, r överflödig och väntar på band som är hälften otrevligt och blir tröttare med huvudvärk som dunkar och äter donkenmat och har ångest pga kan inte känna efter vilka känslor som är vilka och tiden tickar och jag vill inte att någon ska tycka illa om mig. Vill ej va källan till något ont. Tänker att jag ska skriva en låt men får aldrig tid och förlorar pengar och arbetstid så vill bara gömma mig i en grotta. Går upp tidigt och gör födelsedagfrukost och gör någon glad iallafall. Imorgon måste jag bestämma en grej och inte låta något rus bestämma, kanske bara dansa och låtsas som ingenting bara vara snäll och hoppas alla är förstående och alt löser sig det löser sig det löser sig det löser sig. Jag vågar ju inte ens va kär. 

vecka 17

önskar den här veckan ville sluta pissa på mig.

huhreuihnsknfip

Blir så trött på att saker inte funkar och allt fuckar upp sig samt att typ alla är dumma i huvet att jag nu stänger av min telefon i protest. 

Vintern har dött

Jag vet ingenting och på jobbet hade jag glömt att hämta posten i c-huset vån 2 men det är okej för det är ju inte lätt att komma ihåg alla postfack men glöm inte stänga av kopiatorn och skriv inte fel lösenord till datorn för då kan du inte logga in.
 
Fråga även kollegan vad det nya lösenordet är och lyssna inte på spydiga män i felanmälantelefonen. 
 
Lyssna på Radio på väg till och från och ikväll ska jag diska och inte känna en enda känsla. 
 

krossandet

Måste nog krossa någonting och måste viska i någons öra om vem mina blogginlägg handlar om fastän jag inte minns vad jag skrivit. Är så lycklig och bekräftad och så sorgsen på samma gång och helt plötsligt läser varenda en min blogg och jag behöver inte berätta saker som hänt för allting finns att läsas här. 
 

Provgestaltningen

På min utbildning har vi kommit fram till en punkt där vi nu ska testa våra konstnärliga metoder och göra en provgestaltning. Min provgestaltning ser ut att behöva en man som är villig att posera på allmän plats i bara underkläder. Jag undrar hur jag lättast får tag i en sådan, ska jag fråga runt bland mina vänner eller ska jag skicka ut en allmän förfrågan på typ facebook och twitter?
 
Jaja, först ska jag teckna amatörpassivitetsporr som jag valt att kalla det. 
 
Jag när jag funderade på nåt jobbet för ett par år sen.

När morgonen aldrig tar slut fastän du inte önskar någonting hellre.

 
I somras, när knopparna brustit men ännu inte vissnat, vi gick bredvid och sov några timmar, eller detta hittar jag bara på för minns inte. Några veckor senare badade vi nakna i en fontän tillsammans med en cykel och jag tänkte på en flickvän som inte visste någonting om nåt och vi gick hemåt längs med gatorna medan solen gick upp. Sen somnade jag ensam och blöt från fontänvattnet i min säng, vaknade och visste inte om jag älskade eller hatade livet. Bara att jag måste få allt ur mig för att inte implodera. 
 
Såhär inte ens ett år senare är jag förbi allt och fantiserar om den kommande sommaren. Minns knappt den förra men vad är väl minnen att hålla sig kvar vid. 

om natten

Fick en rusig komplimang och jag ville besvara den med att förklara hur jag tycker du är snygg på ett sånt där Jakob Hellmanskt vis, sådär charmigt så jag knappt ens vågar titta. Men så fick jag inte fram ett ord och bara fnissade lite och tänkte att det var tur för jag ska inte besvara din ickeytliga komplimang med att vara ytlig.

Dagens lista

Hur såg du ut för ett år sedan?
 

vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Hehe och hihi tror jag.

har du någon fobi?
Nej jag tror inte det faktiskt, *Tuffing*

vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?

Pasta med tzay kanske, eller sushin i måndags.
vad är det finaste någon har sagt till dig idag?

Har inte pratat med någon än idag, men Josefine skrev på chatten att det skulle bli en bra dag trots att det regnar.

när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Igår när jag både affischerat och hittat en metod. 

vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Har inga helgplaner, men kanske ska åka till linkan och kolla på en fotoutställning, det låter ju kul. Sen ska jag testa mitt holgaobjektiv ifall det blir fint väder.

vilken är din pepplåt för tillfället?
Det kommer aldrig va över för mig - Håkan Hellström

vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Kollat på freaks and geeks och spelat candy crush

har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
hmm näe, tråkig vanlig vecka

vad oroar du dig för?
Att bli arbetslös. 

vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Oj, jag har liksom mest bara befunnit mig i mitt lilla område och här springer inte många kändisar omkring.

vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Alla teorier och metoder, och allting jag ska göra som jag är rädd för att glömma. Samt ett registreringsprogram på mitt jobb.

hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?

 


Aprilhelvetet.

Den här bilden är ett år gammal, tänk att nu är det vår igen och jag kan ta ut holgaobjektivet på nya äventyr!
 
 

våld

En gång knuffade jag till en störig person med typ den störigaste rösten jag vet och sa "ameh fuck you ditt jävla motherfuck". 
 
 

Fikade med Frida och tog en promenad


 me
Hann med att träffa Frida en snabbis som var här och mellanlandade efter påsken, vi åt soppa och dessertbuffé, typ världens bästa grej. Sen tog vi en promenad i vårsolen och tittade på fåglar. 
 
Men detta var några veckor sen, som ni nog förstår.

"Är det inte du som är norrköpings indiedrottning?"

Hade en så himla fin kväll igår med så himla bra personer. vi "for runt som flipperkulor över dansgolvet". Nya bekantskaper och trevande efterfest. Jag är så nöjd och glad. Hurra för livet fortsätt såhär. 

Köpte mig lite nya kläder


Besökte East Collectives Pop Up Store och fyndade en massa grejer, bland annat detta. Så nu är jag redo att poppa loss. 

vimmelfotografen

Igår var vi i studion och spelade in en låt rekordfort. Ikväll ska jag va vimmelfotograf som vanligt. Såhär såg det ut på metropol i Hultsfred när det begav sig. Eller kanske inte förresten nu när jag tittar närmre på bilden, såhär såg det ut för länge sen en gång när jag fota. 

Sometimes it snows in April

Skapar konst och tvingar fram skapandet av konst samtidigt. Ska idag skriva på ett kontrakt för jag har fått ett jobb!!!! Att slippa den pengaångesten förlöste otroligt mycket ångest så skaparglädjen bara bubblade fram. 
 
Vill återkomma med vad jag tyckte och tycker om Burlesque. Har ju också bilder på det hela. 
 
Nu ska jag steka lite potatis och ett ägg och njuta av lyckan medan den varar.

Den där jävla aprilhimlen

Jagar morgonen längs med gatorna i mitt kvarter och på andra sidan norra promenaden. Går bredvid och berättar hemlisar och bestämmer att resten av historien tar vi en annan gång, alla historier får inte plats i tidiga morgnar när fylleruset är på väg bort och ångesten tar vid. 
 
Ser en person som betytt mest i mitt liv under en lång period, försöker fästa blicken för att känna någonting, locka fram någon slags fyllesentimentalitet men ingenting känns. Konstaterar att du fortfarande lever dekadent och att du inte längre bär för små skjortor utan gått upp någora storlekar istället. 
 
Hör via skvallervägen att det tisslas och tasslas om min frånvaro, jaha. 
 
Smsar S för att berätta att jag saknar henne för hon är så himla bra, nu lyssnar jag på Nick Drake - winter is gone och allting känns fint ändå. 
 

självupptagenheten

Igår hade vi filmgestaltningsseminarie. Jätteintressant och lärorikt osv men det är en annan historia. Seminarieledaren har jag haft förut ett flertal gånger och även hört historier om dennes konstnärliga historia, hen började dock seminariet med att be om ursäkt för att hela seminariet skulle komma att präglas av dennes självupptagenhet. 
 
Sen funderade jag kring att vara självupptagen resten av dagen ända fram till nu. För att gestalta någonting krävs det ett visst mått av självupptagenhet, att berätta en historia och att plocka ifrån sig själv och ens drivkrafter. Men det kräver också att kunna sätta berättelsen i ett större sammanhang, på vilket eller vilka sätt är mina erfarenheter och känslor viktiga och intressanta för andra att ta del av. Sätta in det i en kontext. 
 
Nu ska jag bara omsätta det i mitt eget projekt, jag har båda delarna men sammanfogningen behöver putsas. 

Hej hej tisdagen

 
Sitter ensam i "masterrummet" hahah att rummet döpts till det är så märkligt så jag vet inte. 
 
Vaknade utvilad vid kvart i sju, åt frukost och traskade iväg hit och förberedde eftermiddagens seminarie som visade sig vara torsdagens seminarie vilket resulterar i att jag nu har jättekort tid på mig att läsa de 100 sidor jag ska ha läst tills i eftermiddag :))))
 
Måste sluta blanda ihop dagarna och inte ha såhär långa ledigheter och bli förvirrad, fast jag pluggade faktiskt litegrann i söndags så helt lat har jag inte varit. 
 
 

RSS 2.0