pluggfrisyren

En vana jag har är att sätta upp mitt hår i mer eller mindre lyckade frisyrer varje gång jag ska plugga. Som om jag skulle kunna koncentrera mig lättare med håret mer samlat. 
 

17 år

när jag va 17. herregu vilken osäker och änglsig blick. borde varit med power i den där tjejen.

onsdagen

Jag är helt övertygad om att två ackord räcker, vet inte vilka bara. 
 
Sjunger om satan och om en idiot i duschen och funderar samtidigt på ifall hårfärgen kommer hinna fram innan veckan är slut och ifall jag ska dricka kaffe eller te till frukosten. 
 
Tankehuvudbonad på. Fast den ger mig huvudvärk.

måndagen den tjugofemte februari

Spenderar kvällen i sängen, ritar lite, kollar på senaste Girls, läser ytterst lite och får huvudvärk av ett mail som jag behöver skicka iväg. 
 
Hjärtat är bara en muskel som någon så fint konstaterade, men vad det kan susa och värka i den där muskeln ibland. Även om jag vet att det bara beror på en överdos hormoner och att jag försöker rikta all stress på en stackars inälva för det har jag lärt mig via populärkulturen. 
 
Kanske borde jag ta ett bad och tvätta håret. Låta stressen rinna iväg med flottet som lämnar mina hårstrån.

My Mad fat diary

Innan jag sätter igång med allt jag precis skrev att jag skulle göra måste jag bara tipsa om en fantastisk serie jag upptäckte via high five livet, den är rolig, smart, brännande och helt fantastisk, titta bara på bilderna jag googlat fram. 
 
 
Den utspelar sig 96, alla är snygga och gillar bra musik dessutom. Se den.

mmmm måndag

Den här veckan ska jag vara så himla effektiv, för jag måste. 
Ska börja med att maila bokare idag med Sanna, läsa mer Goffman, hitta minst en förebild för det teoretiska skrivandet. Samt hitta djs till en efterfest och maila förslag till de andra
Imorgon ska jag leta ännu mer, gå på en introduktion till att göra research, ev ha republikmöte definitivt ha brännarmöte. 
Onsdag ska jag läsa och fixa med ett förslag som jag ska maila ut samt gå på en introduktion till att söka projektbidrag (FÅR INTE MISSA PGA MÅSTE LÄRA MIG)
Torsdag ska jag läsa samt ha programgruppsmöte med pride. 
Fredag vet jag inte riktigt mer än att plugga?! eller jo, ska ju färga håret! hehe
Lördag ska republik spela skivor så då ska jag vara pigg och glad och ha bra musiksmak
Söndag ska jag softa som jag brukar. 
 
Däremellan ska jag hinna med att dricka jättemånga koppar kaffe, promenera i solen, rita med mina nya pennor, fotografera, hänga, kolla på saker som jag laddar ner osv. Men det finns ju en del luckor så det ska nog hinnas med.

Splendido


När vi sa hejdå till Linus

Vi sa hejdå till Linus som ska flytta till stockholm och hamnade på stans sunkigaste hak.

Kvällsprommis

Norrköping är så himla fint på sina ställen.

Lördagen för en vecka sen

Förra lördagen blev jag och Maria bjudna på en fantastisk svamprisotto hemma hos vårt nya favorit-sambopar på skepparegatan. Sen drack vi vin, åt ost och spelade tv-spel innan vi beslöt oss för att ge oss ut i natten. Vi hamnade på mellanstadiedisco på trappan och kunde sjunga med i de flesta låtar. 
 
Himla fint och vi klurar på hur/var/när vi ska bjuda tillbaka. Maria vill bjuda på en småländsk specialitet så kanske det blir det. Den spännande fortsättningen följer!!!!!!

Köksbordsmys på luntgatan


syskonena

 
Tänkte bara säga att jag har så himla himla fina syskon. Bäst i världen är dom.

isohg8ehfdjh

Orkar inte se en enda bildjävel till idag med några svartvita indietuttar med tillhörande kropp och tjej med oförstående tom blick och ba nä det här är inte porr det är konst. 
 
Orkar inte alla korkade människor och all jävla skit alla slänger ur sig.
 
Göra något eget är vad jag borde göra, men jag gnäller istället.

Norrköping i came back to you

Nu är jag tillbaka från min lilla rekreationsresa. Har hunnit med att mysa med nästan alla syskon och nästan alla djur. Har även varit i ett stall och borstat päls och ridit. Vågade mig tillslut på att trava och kunde fortfarande rida lätt. Har filmbevis tillochmed. 
 
Några instagrambilder, instagrammade bara en massa gulliga djur, dom andra ville inte vara med. 

Tisdagspeppen

Den här sminkade posören har precis varit på ett frukostmöte och planerat inför årets fest och ska om en timme sätta sig på ett tåg hem till Hultsfred och världens finaste familj jag inte träffat på en evighet. Så himla fint. Sådär så det kittlar mellan tårna när jag tänker på det. 
 
Sen att jag måste läsa massa teori på tåget dit samt ha ångest inför uppsats eller inte det ger jag blanka fan i. 

.

När jag var liten trodde jag det var viktigt att ha en åsikt om vilken ens favoritblomma och favoritfärg var osv. Ha en lista över favoriter överhuvudtaget. Nu vet jag bättre.

kicken, varären

Vill så gärna vara kreativ och göra vettiga saker. Vara intresserad av att bidra med nya perspektiv osv. Och det är jag ju, intresserad alltså men jag får liksom inget gjort för jag bara sneglar på alla andra och jag hittar fel men sen blir jag en liten person och tycker synd om mig själv och tänker att inte ska väl jag och vem är jag att osvosv. 
 
Fastän jag bombarderar världen med halvkassa grejer jag gör så vågar jag inte att bara LÄGGA NER TID OCH TANKE på nåt för en gång skull och presentera nåt genomtänkt. 
 
Läser poesi snabbt och uppfattar bara fragment. Måste sakta ner för att förstå, måste hitta metod till mitt masterprojekt och måste sluta springa förbi hyllorna på universitetsbiblioteket och kanske dra ut en bok från hyllan och börja läsa. 
 
Vad är ens tid och hur kan jag ens påstå att jag inte hinner. 
 

spontaniteten

Igår blev inget som planerat. Blev bjuden på en fantastisk svamprisotto hos de två vackra damerna till vänster i bild. (Riktig utmaning för mig och Maria att bjuda tillbaka till nåt i samma fantastiska smakklass). Sen Super Mario och Gäddvin som slutade med munken och sen mellanstadiedisco. 
 
Fick sova över sällskap av Carl som tog gästsängen utanför mitt rum, sen skvallrade vi om killar tills tidigt imorse. Mysig bra kväll. 
 
Nu ska jag återgå till mina teoriböcker och kanske tvätta håret och ta en promenad. Får se vad jag känner för.

intellektuell lördag

 
 
 
Läser Goffman i en kvart, sen spelar jag candy crush och surfar i en halvtimme och sen börjar det om :))))))))))
I present önskar jag mig självdisciplin och gärna nåt att doppa i kaffet. Gärna massage och en puss eller två ifall det går att ordna. Tack på förhand!

Så himla klyschigt att längta tillbaka till nån vår för länge sen.

Att längta tillbaka är så jävla menlöst men asså, HUR MYSIGT SER VI INTE UT ATT HA DET HÄR?!
 
Idag är det dags att vara smart och inte skylla ifrån mig på att jag inte kan. Imorgon ska jag träffa någon igen som jag nu igen bara känner via sms och det känns ju lite skrämmande, ska dessutom inte ens gömma mig bakom någon skabbig vinfylla. Tur jag är en rätt rolig person ändå. 

Göra slut

Passande en dag som den här så delar jag med mig av en låt jag skrev för lite mer än ett år sen och som jag först nu fattar vad den handlar om. 
 
Trodde den handlade om att jag var en drama queen när jag blev full men handlade ju om att jag försökte parera känslorna av att inte vilja va ihop fast jag var det. Så otroligt rädd för avslut.
 
PUSS OCH KRAM

ytan

Ibland är det som mest trivsamt att sitta mitt på vardagsrumsgolvet på en fest och prata om hur nära det var att vi bar precis samma outfit.

Kaffe och en karamell

Halvledig onsdag, glömde boka tvättid och orkar inte betala min biblioteksskuld så jag kan *dyka ner i det vetenskapliga fältet*.
 
Äter godis som jag köpte i fredags och dricker kaffe istället. 

va ja tycker om öl


Tisdagenkänslan

Jag vet inte vad jag känner kring någonting typ, men det är så skönt för jag BEHÖVER INTE VETA. 
 
Särskilt inte efter att ha levt i förnekelse i år och med skygglapparna på och händerna för örat skrikit ALLT ÄR BRA ALLT KÄNNS BRA SÅHÄR SKA DET VA JAG SKA BARA SLUTA VA DUM I HUVET SÅ BLIR DET BRA. 
 
Den otroliga befrielsen i att fatta att det var inte mig det var fel på. 

Lördagen

Hade en så himla fin men knäpp lördag.

hipsterfuck

Har ett så roligt skämt men allting lämpar sig inte att skriva här så jag berättar att jag ska gå till universitetet nu och bli klar med en grej tills deadlinen går ut och det är ju sådär kul. 
 
Sen fira med nyaste girls och en karamell som blev över i fredags. 
 
En svår tjej på väg hem från blå huset i en tid som nu är svunnen och försvunnen (HALLELUJA FÖR DET)

lördag

nu ska jag göra mig fin och gå på kalas, sen ska jag dansa natten lång och fotografera samtidigt. en lördagstradition jag har sen några år tillbaka. 

En helt ny karriär

Ritade ett svar på gårdagens twitterdrev. Eller inte bara gårdagens twitter, hela vi som aldrig sa hora tacka oss snälla-killar grejen. 
 
Det är inte detsamma som att va en hjälte att låta bli att vara kriminell. Det är fullt naturligt och ingenting som ska behöva visas uppskattning för. 

FREDAG

Idag är dagen då jag skriver klart min projektansökan och går till ett gammalt föredetta bilgarage och kollar på videokonst. 
 
HURRA

Att börja, sätta ner spaden

Idag är torsdagen då jag ska sätta ner spaden och börja gräva. Jag ska inte göra någon djup forskning men jag ska kartlägga och fördjupa mig och förhoppningsvis komma fram till något. Målet är dock att hitta en lucka som jag kan fylla. Eller snarare hitta luckan där det är meningen att jag ska passa in för jag fattas där. Igår gjorde jag en liknelse med min handledare om att jag försöker se mig som en pusselbit som ännu inte hittat rätt för jag inte ser några mönster på de andra pusselbitarna. *djup metafor*
 
 

Instagramonsdag

Idag har jag gjort en telefonintervju och inte fått jobbet. Haft handledningsmöte där vi kollade på sjuka youtubeklipp och pratade om möjliga teorier, vart jag ska börja läsa och att jag ska se andra som mina kollegor istället för att jag är en värdelös student, typ. Sen massa annat om tjejer och bloggande och sånt. 
 
Till dagens republikmöte slog jag och Emil på den stora trumman och gjorde en liten vegansk pannkakstårta för att fira att Sanna fyllde år i måndags! (Skriver ut att den är vegansk för det låter mycket mer avancerat).
 
 

fokusera på hur det kändes då


Vet inte vad jag vill och orkar inte bestämma nåt alls.

Någon sa att jag var fin och att det var fint att jag var där men jag insåg först nu att jag inte svarade någonting alls. Fnissade kanske lite, kanske tittade jag upp bakom min lugg och försökte se söt ut eller vad jag nu gör. Minns inte. 
 
Orkar inte bry mig om någonting på ett oroväckande sätt. Tycker om när saker och ting känns bra men jag orkar inte anstränga mig mer än nödvändigt. 
Fast jag blev ju glad förstås, det blev jag. 

GIRLS

Tjuvkollade senaste avsnittet av Girls igår och alltså denna scenen?!
 
Blev tvungen att ta ett bad själv efter det men det var inte lika mysigt och jag sjöng inte wonderwall. 
 
Sjöng dock nästan hela wonderwall när jag duschade imorse istället. Kunde inte så mycket av texten. 

Dance dance dance

alltså. åh.

RSS 2.0